ArticoleArticole prima paginaCompetitii

Liga Prieteniei Timișoara: Goluri multe și o remiză spectaculoasă între Mia San Mia și Extratereștrii 2006

Mia San Mia și Extratereștrii 2006 au fost, miercuri seara, protagonistele unei partide extrem de spectaculoase din cadrul Ligii Prieteniei Timișoara.

Mia San Mia a pornit ca din tun duelul cu Extratereștri 2006, iar în minutul 2 a deschis scorul prin Popovici.

Extratereștrii nu au acuzat însă șocul și au egalat după doar 3 minute, prin Pitic, pentru ca în minutul 10 să treacă în avantaj, grație reușitei semnate de Oltean.

Minutul 15 a fost unul nebun, care ne-a adus două goluri, câte unul în fiecare poartă: Vizaru a punctat pentru Mia San Mia, iar Petric a înscris pentru Extratereștri, care au intrat astfel la cabine cu avantaj minim, scor 3-2.

Drama a continuat și la reluare, în minutul 25 înscriindu-se alte două goluri: Veresteanu pentru Extratereștri și Tănăsie pentru Mia San Mia.

La jumătatea primei reprize, Popovici a făcut dubla pentru Mia San Mia și a stabilit scorul final, ultimele 10 minute din repriza a doua nemaiaducând schimbări pe tabela de marcaj.

Mia San Mia vs Extratereștrii 2006 s-a terminat 4-4, iar ambele echipe merită felicitări pentru spectacolul oferit în teren în această partidă.

Articole similare

Close