Articole

Derby-ul etapei in Liga II Seria 1 incheiat cu o remiza, 2-2!

In Liga II Seria 1, am avut probabil cel mai important meci al zilei de luni, disputat pe terenul din Agronomie, un duel intre VHM si Viitorul Voluntari. Pentru aceasta serie a fost derby-ul etapei cu siguranta, un duel intre echipa de pe locul 2, Viitorul Voluntari si echipa de pe locul 3, VHM. Parcursul echipelor pana la aceasta confruntare era unul apropiat, VHM, 5 victorii in 5 partide disputate iar cei din Voluntari tot 5 victorii dar si o infrangere, ei avand un meci in plus fatza de adversarii lor din acest meci.

Se pare ca ambele echipe si-au facut temele in ceea ce priveste adversarul, deoarece am avut un meci tactic excelent, faza defensiva, ca la orice echipa care se respecta, nu a fost neglijata. Scorul este deschis in minutul 4 de Viitorul Voluntari, reusita semnata Gheorghe Cristian. Atacantul celor de la VHM, Voicu Cristian nu lasa echipa prea mult in dezavantaj si aduce egalarea in minutul 7. Acestea au fost cele doua momente de atac decisiv ale ambelor echipe, rezultatul la pauza fiind neschimbat, egalitate 1-1.

Ambele echipe si-au dat seama la pauza ce adversar intalnesc si in a doua repriza jocul a curs in aceeasi maniera, un fotbal la asteptare, tactic, placut ochiului unui cunoscator de fotbal. Viitorul Voluntari impinge mai mult jocul si in minutul 33 marcheaza prin acelasi Gheorghe Cristian. Aveau 7 minute in care echipa trebuia sa reziste si sa castige acest derby dar acest lucru nu avea sa se intample. In minutul 37 Pitu Marius egaleaza pentru VHM iar punctele sunt impartite in mod egal, cate unul pentru fiecare echipa.

Viitorul Voluntari preia sefia clasamentului provizoriu dupa acest egal, in timp ce VHM ramane pe locul 3 in Liga II Seria 1. Un scor ce se poate dovedi avantajos pentru ambele echipe la sfarsitul campionatului.

 

Articole similare

Close