ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICupa Ligii

2 PAUZA / 1 FINAL, IN SALAJ BOYS – AMBIANTA STEAUA. CUPA LIGII PRIETENIEI!

Salaj Boys, liderul grupei B, a intalnit joi seara cu incepere de la ora 21:40, formatia Ambianta Steaua, locul 2 in aceasta grupa. Ambianta Steaua intra in acest joc, dupa ce marti a pierdut duelul cu ATVROM, scor 3-7. De partea cealalta, baietii de la Salaj au un parcurs bun, tot marti reusind sa castige un meci greu, 6-4 cu Armata Salvarii.

Prima repriza apartine celor de la Ambianta Steaua. Pasele inexacte si lungi ale defensivei de la Salaj Boys, le creeaza oportunitati multe celor de la Ambianta sa puncteze pe tabela. Prima reusita, semnata de Oanta Alexandru de la Ambianta Steaua, vine dintr-un sut ce nu anunta nimic, trimis de la mijlocul terenului. Portarul celor de la Salaj Boys gafeaza incercand sa prinda mingea, aceasta se scurge printre maini si baietii din Salaj se vad condusi pe tabela. In minutul 7, sutul de pe partea dreapta al aceluiasi jucator, Oanta Alexandru, aduce un avantaj de doua goluri pentru Ambianta Steaua. Salaj Boys se trezeste si porneste o ofensiva concreta si mult mai legata decat in debutul partidei. Dupa doua ocazii mari de gol, aparate de portarul advers, vine si golul, reusita semnata de Leca Iulian. Ambianta Steaua intra la pauza cu un avantaj fragil, ce se anunta greu de pastrat in actul secund.

Debutul reprizei secunde aduce o ocazie mare pentru Ambianta Steaua, un sut frumos insa doar o bara frumoasa pana la urma. Se observa urme de oboseala in jocul acestora, iar Salaj Boys profita din plin. Jocul acestora a fost mult peste cel al Ambiantei Steaua, iar egalarea vine in minutul 22, prin sutul aceluiasi Leca Iulian, ajuns la doua reusite in aceasta partide. In minutele 24 si 25, Mihai Alexandru isi duce in avantaj de doua goluri echipa, moment in care tensiunile incep sa apara in lotul celor de la Ambianta Steaua. In minutul 36 acestia au o tresarire de orgoliu si inscriu pentru 3-4, insa la un minut distanta Salaj Boys inchide meciul la 5-3.

Cine apreciaza spectacolul, il va evidentia pe Leca Iulian de la Salaj Boys in acest meci. In repriza a doua acesta a facut o faza de generic, minge printre picioarele a doi adversari, luati la rand la ”apel”. Victorie pentru Salaj Boys, scor 5-3, dupa o revenire de la 0-2.

 

Articole similare

Close