Articole

O noua infrangere pentru lanterna rosie a Ligii 1!

Un meci de Liga 1 intre Royal Eagles, ultimul loc in campionat si FC Dristor, locul 13….disputat aseara pe terenul din Rahova. Lanterna rosie incerca in aceasta partida sa iasa din zona retrogradabila intr-un meci accesibil, in comparatie cu primele etape unde au intalnit adversari puternici. O victorie aseara pentru FC Dristor le-ar fi adus linistea, macar pentru o perioada, in ceea ce priveste retrogradarea.

Calculele hartiei anuntau un meci strans dar se pare ca apararea ii tradeaza iar pe vulturi, primul gol in poarta lor venind inca din debutul partidei, minutul 1, reusita semnata Stefan Marius. Minutul 5 avantajul se majoreaza prin golul marcat de Gogoasa Dragos de la FC Dristor, pentru ca in minutul 6 vulturii sa reduca din diferenta prin jucatorul cu nume sonor, Muller Christian. Aceasta reusita a fost, se pare…..un simplu foc de paie, deoarece minutele 7, 13, 14 si 19 aduc goluri noi pentru FC Dristor. La pauza tabela arata un linistitor 6-1 in favoarea baietilor din Dristor, intr-o repriza controlata in totalitate de ei.

Discutiile de la pauza se pare ca i-au trezit pe cei de la Royal Eagles, jocul lor vizibil imbunatatit aduce 3 goluri in poarta adversa dar acest lucru nu a fost suficient pentru a putea spera la cel putin un punct in acest meci. Scor final 6-4 pentru FC Dristor iar Royal Eagles este din ce in ce mai ingrijorata de locul ocupat in zona retrogradabila.

 

Articole similare

Close