ArticoleLiga 2

FC Sportul trece de Colentina după o primă repriză de senzație și ajunge la a cincea victorie consecutivă în Liga a II-a Seria 1

FC Sportul continuă forma bună arătată în ultimul timp și a obținut vineri seară al cincilea succes consecutiv în Liga a II-a Seria 1.

Pe unul din terenurile de la Dristor, băieții de la FC Sportul au trecut de FC Colentina după ce au reușit o primă repriză de senzație, pe care au câștigat-o cu 4-0, pentru ca în final să se impună cu 5-2.

Cinci jucători diferiți și-au trecut numele pe foaia de marcatori a învingătorilor din această partidă: Robei Dragoș, Petre Alin, Mara Gabi, Suditu Alexandru și Vacniuc Deimar.

FC Colentina și-a adjudecat repriza secundă cu 2-1, grație reușitelor semnate de Stocheci Florian și Ciobanu Marian, însă golurile acestora au contat doar pentru golaveraj, dat fiind avantajul de care a beneficiat Sportul după prima parte.

În urma acestui meci, FC Sportul ajunge la al cincilea succes consecutiv, după un debut ezitant de campionat, în care a suferit două eșecuri în primele două jocuri disputate, și, cu 15 puncte, este pe poziția a treia a clasamentului.

De partea cealaltă, FC Colentina rămâne cu 6 puncte după șapte etape și este pe locul 9 în ierarhia Ligii a II-a Seria 1.

Articole similare

Close