ArticoleLiga 1 Est

Nebunie de meci! Condusă de Ahtletic București cu 6-0 la pauză, Viitorul Otopeni a forțat o revenire de senzație în repriza secundă: Care a fost deznodământul

Ahtletic București și Viitorul Otopeni au deschis etapa a patra din Liga I a Zonei Est cu un meci nebun, în care s-au marcat 10 goluri.

Condusă cu 6-0 la pauză, Viitorul Otopeni a forțat o revenire de senzație în repriza secundă, când a marcat de patru ori fără să primească gol, insuficient însă pentru a obține măcar un punct din acest duel, diferența din prima repriză în favoarea celor de la Ahtletic București dovedindu-se prea mare.

Gheorghiu Cristian, cu o dublă, Cătălin Văduva, Simirianu Sorin, Militaru Claudiu și Mihalache Mihai au fost cei care au marcat în prima repriză pentru Ahtletic București.

Pe fondul relaxării adversarilor, Cristea Vlad, autor al unui hat-trick și Stamate Andrei au adus-o pe Viitorul Otopeni la două goluri de egalare și de o revenire fabuloasă, care însă, din păcate pentru băieții din Otopeni, nu a avut loc pe final de partidă, Ahtletic București impunându-se cu 6-4.

În urma acestui rezultat, Ahtletic București ajunge la patru victorii în Liga I Est și ocupă locul 3 în clasament, la egalitate cu primele două clasate, în timp ce Viitorul Otopeni rămâne cu 3 puncte și este pe poziția a șaptea în ierarhie.

Articole similare

Close