ArticoleArticole prima paginaEuropean Friendship LeagueSuperliga

SUPERCUPA DESCHIDE BALUL SEZONULUI

Asa cum ne-am obisnuit inceputul de sezon este guvernat de Supercupa Ligii Prieteniei Bucuresti.
Pe data de 05.09.2016, intre orele 20.00-24.00 avem meciuri de gala pe terenul de la Tineretului, Calea Vacaresti nr 296, Sector 4 in incinta Colegiului Petru Rares.
Cele mai bune echipe din cadrul Bucurestiului isi vor desfasura ceea ce putem denumii ca fiind o infruntare a titanilor.
Cand spunem asta ne uitam pe loturile echipelor participante Bizz Brasil, Fc Berceni, Fc Liverpool si, nu in ultimul rand, Athletic Bucuresti.
Cele patru echipe s-au intarit simtitor fata de sezonul trecut cu jucatori consacrati la acest nivel.
Bizz Brasil vine din postura castigatoarei Ligii Prieteniei Bucuresti Zona Sud, unde a dominat fara drept de apel toate echipele sezonului 5.
Athletic Bucuresti vine din postura castigatoarei Ligii Prieteniei Bucuresti Zona Est, liga care, desi, nu este la acelasi nivel cu Liga Sud a beneficiat de echipe de calitate.
Liverpool participa in calitate de castigatoare a Cupei Ligii, unde a oferit meciuri spectacol, terminate cu o finala stransa in compania celor de la Fc Berceni.
Nu in ultimul rand, Fc Berceni, castigatoarea Superligii Nationale, a FOT ALbena 2016 si vicecampioana europeana a EFL-European Friendship League. FC Berceni a mers pe principiul tace si face, iesind pe locul trei in campionatul Ligii SUD, dar a fost singura echipa care poate spune ca s-a bucurat cu adevarat de beneficiile materiale ale unei castigatoare. Mai pe scurt, a castigat cand trebuie! Nu se putea ca Supercupa sa aiba loc fara prezenta acestora.
Cea mai intarita echipa pare, dupa nume, FC Liverpool, dar mingia e rotunda si numai forma de moment poate decide cu adevarat un meci.
In afara meciurilor Supercupei de luni vom mai avea meciuri marti, pe cele doua terenuri de la PLAZZA, Joi pe terenul de la Tineretului si vineri, din nou PLAZZA.
Acest sezon va avea transmisiuni live, acolo unde se logistica cuprinde, emisiuni saptamanale RECURSUL ETAPEI, clasamente actualizate, Comisie de Arbitraj si CUPA IERNII, in luna Decembrie, unde dupa meciuri se va lasa cu distractie intre prieteni, la teren, asa cum ne-am obisnuit.
Asteptam cu nerabdare primul fluier de start al sezonului 6! Bafta tuturor!

Articole similare

Close