ArticoleLiga 1 Est

Atletico Urziceni a învins-o pe Partizan București după o revenire fantastică și rămâne în lupta pentru podiumul Ligii I Est

Atletico Urziceni și Partizan București au oferit joi seara, pe terenul din Giulești, o partidă interzisă cardiacilor din cadrul Ligii I a Zonei Est.

Aflată în luptă pentru locurile de Superligă, Atletico Urziceni a avut un debut dezastruos de meci, astfel că Partizan București a condus cu 3-1 la pauză.

Amenințată de posibilitatea de a pierde contactul cu podiumul Ligii I Est, Atletico Urziceni a revenit mult mai montată și mai motivată de la cabine și a reușit să-și adjudece repriza secundă cu 4-1, pentru un succes final cu 5-4 ce i-a adus trei puncte extrem de importante în economia luptei pe care patru formații din Liga I Est o dau pentru încheierea campionatului pe cele trei locuri care, la finalul sezonului, asigură calificarea în Superliga Prieteniei 2016.

Mijlocașul Stanimir Liviu a înscris o dublă pentru Atletico Urziceni, celelalte goluri ale învingătorilor fiind marcate de Constantinov Andrei, Răzvan Georgescu și Ioniță Valentin.

De partea cealaltă, pentru Partizan București au punctat Neagu Marius, o dublă, Gabor Cristian și Tavan Cosmin, însă reușitele acestora nu au ajutat-o pe Partizan să obțină ceva din acest joc.

În urma acestui rezultat, Atletico Urziceni acumulează 25 de puncte și este pe locul 4 în ierarhia Ligii I Est, la două puncte de podium, în timp ce Partizan București rămâne cu 9 puncte și ocupă poziția a șaptea a clasamentului.

Articole similare

Close