ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Două seturi și un succes facil în fața Universității pentru liderul FC PTM, care domină Liga a II-a Sud

FC PTM, liderul autoritar al Ligii a II-a Sud, a primit joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, replica celor de la Universitatea București, într-o partidă din cadrul etapei a 10-a a campionatului.

Dornici să-ți mențină linia perfectă de clasament, băieții de la FC PTM nu le-au dat prea mari speranțe adversarilor, pe care i-au învins cu un 12-4 ce nu lasă loc de prea multe comentarii, după două reprize adjudecate la scor de tenis, prima cu 6-3 și a doua cu 6-1.

Chiru Claudiu, cu 4 goluri, și Manea Cristian, cu un hat-trick, au fost principalele guri de tun ale învingătorilor din acest joc, pentru care au mai punctat Baicu Cristian (2), Raduta Cristian (2) și Oancea Robert.

De partea cealaltă, golurile prin care Universitatea București a contribuit la spectacolul din teren au fost marcate de Mihalcea Ionut (2), Truica Alex și Malageanu Marius.

Grație acestui rezultat, FC PTM ajunge la al nouălea succes al sezonului din tot atâtea partide disputate și, cu 27 de puncte, conduce autoritar ierarhia Ligii a II-a Sud, la 6 puncte în fața formației de pe poziția secundă.

Universitatea București rămâne cu doar două victorii obținute în acest sezon și, cu 6 puncte, se află pe poziția a cincea a clasamentului.

Articole similare

Close