ArticoleLiga 1 Est

Au viitor! Băieții din Otopeni au trecut de FC Grivița la capătul unui meci dramatic

Viitorul Otopeni și FC Grivița au fost joi seară protagonistele unei partide extrem de tensionate din cadrul etapei a șaptea a Ligii I din Zona Est.

Pe terenul de la Giulești, Viitorul Otopeni s-a impus la limită, cu 6-5, după ce a fost condusă încă din minutul 4, iar la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Amarioarei Mihai a deschis scorul pentru FC Grivița în minutul 4, dar Viitorul Otopeni a egalat la jumătatea primei reprize, prin Gruiță Cătălin, astfel că la cabine s-a intrat cu egalitate pe tabelă

În partea secundă, în scenă a intrat Dumitru Ovidiu, care a punctat de nu mai puțin de patru ori pentru FC Grivița, în minutele 24, 26, 28 și 39, însă performanța sa a fost insuficientă pentru echipa sa, care a trebuit să se recunoască totuși învinsă.

Cristea Vlad, cu o dublă reușită în minutele 23 și 28, și Cristea Alexandru, cu un hat-trick realizat în minutele 27, 29 și 38, i-au adus Viitorului Otopeni o victorie pe cât de muncită, pe atât de frumoasă, cu scorul final de 6-5.

În urma acestui rezultat, Viitorul Otopeni acumulează 9 puncte și se află pe locul 5 în ierarhia Ligii I Est, în timp ce FC Grivița rămâne cu 6 puncte și este pe locul 8.

Articole similare

Articol

Close
Close