Articole

Senzational, VHM revine de la 0-4 si castiga duelul cu F.C. Sportul cu 5-4 intr-un meci de Liga II Seria 1!

In Liga II Seria 1, F.C. Sportul, echipa aflata pe locul 9 in aceasta serie, a intalnit ocupanta locului 3, echipa VHM, echipa ce nu a cunoscut inca gustul infrangerii in cele 6 meciuri disputate la Liga Prieteniei pana la ora acestei confruntari.

F.C. Sportul incepe extraordinar prima repriza, reusind sa marcheze prima, chiar in debutul meciului, minutul 1, prin Andrei Dumitru. Minutul 2, 2-0 prin reusita lui Tudor Catalin iar in minutul 3 scorul capata proportii, Predoi Toma duce scorul la 3-0. Cand Petrea Alin inscrie in minutul 11 golul de 4-0 nimeni nu avea cum sa prevada continuarea partidei. VHM parca se trezeste din pumni in ultima secunda in care este numarata si da drumul la jocul ei obisnuit. Minutul 12 Ilie Filip da semnalul de trezire si VHM revine pe tabela 1-4. Un minut mai tarziu acelasi jucator inscrie al doilea gol pentru echipa VHM si gluma se ingrosa pentru F.C. Sportul, scorul devenea 2-4. Scorul la pauza avea sa fie 3-4, deoarece Pitu Marius inscrie si el pentru VHM si la cabine scorul era unul strans, echipa aflata in handicap de 4 goluri acum fiind la doar o lungime de adversar.

F.C. Sportul nu a facut nimic in pauza sa schimbe moralul jucatorilor si…….repriza secunda incepe furtunos, VHM inscrie prin Pitu Marius in minutul 22 si egaleaza incredibil pe tabela, 4-4 de la 0-4 in minutul 11. Senzational Stoica Razvan pune cireasa pe tort si marcheaza golul victoriei pentru VHM intr-un meci de poveste, tot respectul pentru spiritul de revenire al acestei echipe care se anunta o candidata serioasa la promovarea in Liga I. Scor final F.C. Sportul 4 – VHM 5.

Articole similare

Close