ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: B&B a făcut instrucție cu SJCAM Romania și a urcat în fotoliul de lider! Ambianța Steaua a obținut primul succes al sezonului

Seara de miercuri ne-a adus pe terenul de la Intrarea Vrabiei ultimele două partide din cadrul etapei a cincea a Ligii I Sud, în urma cărora avem un nou lider al clasamentului.

B&B s-a distrat în compania celor de la SJCAM Romania, de care a trecut cu un categoric 9-2, după ce la pauză a condus cu 4-1.

Petrică Ungureanu a făcut show pentru B&B, marcând nu mai puțin de șase goluri în poarta celor de la SJCAM Romania.

Celelalte goluri ale învingătorilor din acest joc au fost înscrise de Mateescu Cristian, Nicolae Constantin și Paraschiv Alexandru, în timp ce reușitele de onoare ale pierzătorilor le-au aparținut lui Neagoe Raul și Tudor Cristian.

În urma acestui al cincilea succes obținut în tot atâtea etape disputate, B&B a rămas singura formație din Liga I Sud cu punctaj maxim și, cu 15 puncte, s-a instalat în fruntea clasamentului, în timp ce SJCAM Romania este pe locul 11, cu patru puncte.

Ambianța Steaua și Chipita Stars au fost protagonistele unei dispute extrem de echilibrate, în urma căreia Ambianța a obținut prima victorie a sezonului.

Băieții de la Ambianța Steaua au condus cu 3-2 la pauză și au izbutit să-și mențină avantajul până la final, partida încheindu-se cu scorul de 6-5 în favoarea lor.

Sandu Relu a fost eroul învingătorilor, cu 4 goluri înscrise în poarta Chipitei, secondat de Stronschi Rafael și Stanciu Constantin, cu câte o reușită.

De partea cealaltă, golurile învinșilor au fost marcate de Viericiu Adrian (2), Ungureanu Albert (2) și Stoican Robert.

În urma acestui rezultat, Ambianța Steaua acumulează 4 puncte și urcă pe locul 12 al ierarhiei, la egalitate de puncte cu Chipita Stars, care are însă golaveraj mai bun și se află pe poziția a 10-a.

Articole similare

Close