ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Retrospectivă Liga I Sud: ATVROM e noul lider al play-off-ului, FC Colentina a început cursa pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate evenimentele săptămânii

Prima săptămână a play-off-ului și play-out-ului Ligii I Sud a fost una extrem de intensă și ne-a adus schimbări importante în cele două clasamente.

Prima rundă a play-off-ului a fost deschisă de campioana în exercițiu a Ligii I Sud, care, marți seara, pe terenul de la Plazza, a primit replica celor de la Ambianța Steaua, formație în fața căreia a pierdut dramatic pe finalul sezonului regulat.

FC Berceni a răzbunat înfrângerea suferită în sezonul regulat și a oferit o demonstrație de forță în fața celor de la Ambianța Steaua, de care a trecut la scor.

Astfel, după ce a condus la pauză cu 4-0, campioana în exercițiu a Ligii I Sud s-a impus cu 10-4 și a reintrat în cursa pentru locurile de podium (vezi aici detalii despre acest meci).

Miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, s-au jucat celelalte două meciuri din prima etapă a play-off-ului Ligii I Sud.

Pe poziția secundă la finalul sezonului regulat, ATVROM a întâlnit-o pe Sălaj Boys, de care a dispus fără prea mari probleme, cu 4-1, după ce la pauză a condus cu 1-0.

Astfel, profitând de înfrângerea suferită de Liverpool Team, ATVROM urcă pe primul loc în play-off-ul Ligii I Sud (vezi aici detalii despre cele două partide).

Imediat după acest meci, arena de la Intrarea Vrabiei a găzduit derby-ul dintre Liverpool Team și B&B.

Disputa dintre cele două forțe ale Ligii I Sud a fost una echilibrată și tensionată, în care diferența s-a făcut prin golul reușit de Cârstea Andrei în minutul 31 pentru B&B, care s-a impus astfel cu 1-0 și a debutat cu dreptul în play-off.

În urma acestui rezultat, B&B face 20 de puncte și urcă pe poziția secundă a play-off-ului Ligii I Sud, în timp ce „Cormoranii” rămân cu 18 puncte și cad pe locul 3 al ierarhiei.

În play-out, FC OSLM a învins-o la scor de neprezentare pe FC Juve, în vreme ce, după un sezon regulat mai degrabă nereușit, FC Colentina a pornit într-o cursă nebună pentru salvarea de la retrogradare (vezi aici detalii despre cele două meciuri).

Băieții din Colentina au făcut primul pas pentru menținerea în Liga I Sud în disputa cu SJCAM Romania, de care au trecut cu 7-3, un rezultat ce le dă speranțe pentru următoarele jocuri din play-out.

Clasamentul la zi al play-off-ului și cel al play-out-ului Ligii I Sud pot fi consultate aici

Articole similare

Close