ArticoleLiga 1

Meci nebun în Liga a II-a Seria 1! FC Juve face primul pas greșit, în duelul cu FC Zetari, în care Costache Marius a marcat de șase ori

După două victorii la scor reușite în primele două etape, FC Juve a călcat strâmb în partida jucată marți seară, pe terenul de la Dristor, împotriva formației FC Zetary, echipă aflată la debutul în Liga Prieteniei.

Disputa dintre FC Juve și FC Zetary a fost una extrem de intensă, presărată cu numeroase momente de dramatism.

După ce Zetary a condus cu 3-1 la pauză, iar Dumitru Costin, de la FC Juve, a primit cartonașul roșu în minutul 20, partida s-a încheiat cu scorul de 6-6, Costache Marius reușind să marcheze toate cele șase goluri ale lui Juve.

FC Zetary nu a avut nevoie de prea mult timp de acomodare și a început în forță disputa cu una dintre favoritele la promovare. Florea Alexandru, cu o „dublă” reușită în minutele 6 și 11, și Muscalu Alberto, cu un gol marcat în minutul 7, au dus rapid scorul la 3-0 pentru FC Zetari.

Costache Marius a redus din diferență cu două minute înainte de pauză și și-a readus echipa în joc.

Dumitru Costin a văzut cartonașul roșu în minutul 20, lăsându-și echipa în inferioritate numerică, dar FC Juve a continuat să lupte admirabil.

Costache Marius a făcut 3-2 în minutul 23, pentru ca George Galamaz sa ducă scorul la 4-2 pentru Zetary în minutul 27.

Finalul a fost unul absolut incredibil!

Costache Marius a adus-o pe FC Juve în avantaj, 5-4, cu reușitele din minutele 32, 33 și 34, iar Dumitrașcu Ninel a egalat pentru Zetary în minutul 35.

Cu trei minute înainte de final, Florea Alexandru a realizat hat-trick-ul și a readus-o pe Zetary în avantaj, dar Costache Marius nu a fost de acord cu înfrângerea și a mai învins o dată apărarea adversă în minutul 38, stabilind scorul final al unui meci nebun, FC Juve vs FC Zetary 6-6.

În urma acestui rezultat, FC Juve acumulează 7 puncte și ocupă locul secund în Liga a II-a Seria 1, în timp ce FC Zetary este pe locul 8, cu un punct după un joc disputat.

Articole similare

Close