ArticoleLiga 1 Est

Old Boys bifează un nou succes și o trimite pe Jaguar Team pe ultimul loc al Ligii I Est

Old Boys și Jaguar Team au închis joi seară, pe terenul din Giulești, etapa a noua a Ligii I Est.

Old Boys a reușit să-și adjudece ambele reprize și, după ce a condus la pauză cu 4-2, s-a impus în final cu 7-4, obținând astfel a cincea victorie a sezonului.

Pârvu Sabin (2), Filip Viorel și Gheorghe Daniel au înscris în acest meci golurile lui Jaguar Team, care însă, în ciuda prestației bune, a trebuit să se recunoască învinsă de o echipă care luptă în actualul sezon al Ligii I Est pentru calificarea la Superliga Prieteniei, unde și-ar putea măsura forțele cu granzii Ligii I Sud, cu cele mai bune echipe ale Cupei Ligii și cu campioanele din Vâlcea, Giurgiu și Sibiu, pentru câștigarea unui premiu în bani în valoare de 1.500 de euro și șansa de a reprezenta România la European Friendship League.

Pentru învingători, Constantinescu Costin, cu un hat-trick, și Tudor Luis, cu o dublă, au fost principalele guri de tun, în timp ce Stancu Alberto și Dumitru au înscris câte o dată.

În urma acestui rezultat, Old Boys urcă pe poziția a patra a ierarhiei Ligii I Est, cu 15 puncte, în timp ce Jaguar Team rămâne cu patru puncte și cade pe ultimul loc al clasamentului, fiind depășită de „lanterna roșie” de până acum, Răzbionicii.

Articole similare

Close