ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Meci la discretia baietilor de la Hooligans! 8-1 cu Real Rapid, in incheierea zilei de joi!

Hooligans, locul 4 in Liga 1, este o echipa ce nu isi mai permite nici un pas gresit daca vrea sa conteze cu sanse mari in lupta pentru titlu. Joi seara, la baza Progresul Spartac, acestia au intalnit formatia de pe locul 8, Real Rapid. Adversara celor de la Hooligans este bine instalata la jumatatea clasamentului, fara obiective marete dar o echipa fara probleme cu subsolul Ligii 1. Un sfarsit de retur mai linistit pentru Real Rapid din acest punct de vedere.

Cu un prim 6 putin schimbat fata de meciurile tari, Hooligans nu a avut nici cea mai mica problema sa se impuna in acest meci. Acest lucru a fost posibil si cu aportul adversarei, lotul celor de la Real Rapid fiind format doar din 6 oameni, fara banca de rezerve. Pentru o echipa de pe locul 8, intr-un meci cu Hooligans, acest lucru inseamna infrangere din start. Scorul a fost deschis de Robu Alin, in minutul 6, dupa un assist al lui ”Daniel Pancu de Hooligans”, Chircalan Marius. Balbaiala in apararea celor de la Real Rapid, in minutul 12, atunci cand Robu Alin sare peste o minge trimisa de Vasile Razvan, portarul advers se pacaleste si mingea isi continua traseul pentru un 2-0 in favoarea celor de la Hooligans. Scorul pauzei a fost stabilit de Marius Chircalan, in minutul 15. Un 3-0 linistit in favoarea baietilor de la Hooligans, iar pentru Rapid era din ce in ce mai greu sa revina, avand in vedere numarul de jucatori avut la dispozitie.

Cum preconizam si in prima repriza, golurile au continuat sa curga in favoarea echipei in negru. In minutul 26, acelasi Marius Chircalan inscrie cu un sut ca din tun, plasat sub bara si scorul capata proportii, 4-0. Stan Laurentiu isi trece in cont o dubla, iar pe final de meci Hooligans a facut rodajul lotului. Pe lista marcatorilor s-au regasit si managerul Ionita Florin, alaturi de portarul din prima repriza, Ciocoiu George. Real Rapid a punctat doar la capitolul onoare, cu un gol venit pe sfarsit de meci.

Victorie clara a baietilor de la Hooligans, cu scorul de 8-1.

Articole similare

Close