Articole

Zi decisivă în Liga Prieteniei în cursa pentru titlu și în lupta pentru promovare! Vezi programul meciurilor de miercuri

Ziua de miercuri programează, pe terenurile de pe Intrarea Vrabiei și de la Antilopa (Pantelimon), câteva dueluri extrem de importante în perspectiva luptelor pe care echipele le dau pentru cucerirea trofeului de campioană și pentru promovarea în ligile superioare.

Iată programul disputelor care vor avea loc pe terenul de la Antilopa:

Seara de fotbal începe de la ora 20:00 și se anunță una foarte intensă pentru băieții de la SPP Titan, care vor evolua în două derby-uri la rând, contra a două vecine de clasament.

Mai întâi, de la ora 20:00, ocupanta locului patru din Liga a III-a Seria 3 va întâlni formația aflată pe ultima treaptă a podiumului, FC Oltenia, pentru ca, de la ora 20:50, SPP Titan să evolueze împotriva echipei aflate în spatele său în ierarhie, Friends United.

Cu ocazia acestei duble de foc, SPP Titan își va juca în mare măsură soarta promovării în Liga a II-a.

De la 21:40 este programat un duel decisiv în lupta pentru titlu. Aflată la trei puncte în spatele liderului Hooligans cu o etapă înainte de finalul sezonului, FC București are nevoie de victorie în disputa cu formația de pe locul 12, Fair Play, pentru a mai spera la câștigarea campionatului.

Urmează, de la 22:30, un meci extrem de important în economia luptei pentru promovare care se dă în Liga a II-a Seria 1. Liderul la zi, VHM, primește în ultima rundă replica formației de pe locul 4, AC Militari, care mai are șanse infime să prindă un loc promovabil la finalul sezonului.

Iată partidele programate să se joace pe arena de la Vrabiei:

De la ora 19:00, în Liga a II-a Seria 1 se întâlnesc două echipe scăpate de griji pe final de sezon, West Boys (locul 9) și Rezervele (locul 12).

Urmează, de la ora 20:00, o partidă din Liga a II-a Seria 2. Liverpool Team are nevoie de doar un punct împotriva celor de la Metalplast – aflați și ei în lupta pentru promovare – pentru a-și asigura fotoliul de lider al campionatului cu două etape înainte de finalul sezonului.

De la 20:50 ne mutăm în Liga a III-a Seria 4, unde liderul Cluj Bruj primește replica băieților de la Diham Boys, clasați pe poziția a șasea.

De la ora 21:40 este programat un meci extrem de important din Liga I. Aflată la patru puncte de lider, dar cu un meci mai puțin disputat, FC Berceni va trebui să treacă de Viitorul (locul 15) pentru a se menține în lupta pentru trofeul de campioană a Ligii Prieteniei.

Seara de fotbal continuă, de la 22:30, cu o altă dispută din Prima Ligă, între Chipita, formație aflată la jumătatea ierarhiei, și BKO Team, echipă clasată pe poziția a cincea.

Ultimul meci al serii se va juca de la ora 23:20, în Liga a II-a Seria 2. Rămasă cu șanse infime de promovare după înfrângerea suferită etapa trecută în fața celor de la Sălaj Boys, Progresul 1944 Spartac (locul 7) va primi replica băieților de la FC Voluntari (locul 10).

Articole similare

Close