Articole

Magic Team se impune in duelul cu Sincai Team din Liga II Seria 2, cu scorul de 6-1!

Sincai Team, locul 11 in Liga II Seria 2, a intalnit aseara, pe terenul din intrarea vrabiei nr.22, echipa Magic Team, locul 7 in aceasta serie, o echipa aflata deja la al doilea sezon la Liga Prieteniei, deci o echipa cu o mai mare experienta. Magic Team inca are sanse la primele locuri din campionat, dar nu isi mai permitea pasi gresiti daca isi doreste acest lucru, lupta fiind una stransa in seria lor, fata de Seria 1, unde avem 3 echipe care conduc autoritar seria.

Partida este controlata de echipa cu o mai mare experienta in aceasta Liga, Magic Team, echipa ce deschide scorul in minutul 8, prin Croitoru Alexandru. In minutul 9, Matei Mihai face 2-0 si jocul devenea unul usor pentru echipa aflata in avantaj. 3-0 se face in minutul 18, atunci cand atacantul celor de la Magic Team, Dinu Marius inscrie in poarta baietilor de la Sincai Team. Scorul pauzei avea sa fie 4-0, prin reusita lui Matei Mihai din minutul 20.

Dupa o asa repriza si la acest scor, baietii de la Magic Team au jucat la umbra celor 4 goluri avans in acest meci, iar pe fondul relaxarii primesc un gol, golul de onoare marcat de Musat Sorin in minutul 28. In minutul 31, Bucsa Alexandru inscrie pentru 5-1, iar tabela este inchisa de hattrick-ul lui Matei Mihai din minutul 40, Magic Team invingand cu 6-1 in aceasta partida.

Experienta si-a spus cuvantul, iar Magic Team obtine cele 3 puncte puse in joc, o echipa cu sanse de a mai prinde primele 3 locuri la sfarsitul campionatului.

 

Articole similare

Close