ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Liderul merge ceas! 3 victorii consecutive în Play-Off! 5-4 cu Ambianța Steaua!

ATVROM, liderul Ligii 1, a avut marți seara de trecut un test important, cu Ambianța Steaua, locul 4 în clasament, o nucă tare pentru orice echipă a Ligii Prieteniei. Mize diferite pentru cele două formații, cu ATV în drum spre ridicarea trofeului de campioană, în timp ce de partea cealaltă, oaspeții luptă pentru un loc pe podiumul Ligii 1 la finalul sezonului.

Ambianța a început cu pressing sus, iar în minutul 3, intențiile ofensive au dat roade. Câteva schimbări de direcție au adus deschiderea scorului, prin Stanciu Constantin, aflat la colțul lung pentru finalizare. În minutul 8, Ovidiu Herea a reușit egalarea, după ce Ambianța Steaua a fost prinsă pe contra și replierea a fost una greoaie. O simplă formalitate pentru experimentatul jucător din lotul liderului. Același Ovidiu Herea o aduce pe ATV în avantaj, în minutul 14, însă acest avantaj avea să țină doar 1 minut, deoarece în minutul 15, Ambianța Steaua a egalat prin Vlad Florentin. După o luptă de la egal la egal, Alin Pătrașcu a ieșit la rampă și a stabilit scorul pauzei, 4-2 în favoarea liderului, prin cele două goluri înscrise în minutele 18 și 19. O repriză frumoasă, cu goluri multe și ocazii la ambele porți.

În repriza secundă, Ambianța Steaua a greșit în defensivă pe început de joc, iar Ovidiu Herea a profitat. 5-2 și ATV se îndrepta se o nouă victorie în Play-Off. Însă lucrurile nu au fost deloc ușoare. Gazdele s-au trezit și au pus probleme, prima dată prin Vlad Florentin, cu o dublă în acest meci, al doilea gol personal fiind marcat în minutul 32, iar apoi, în minutul 39, Stanciu Constantin a înscris golul ce a adus Ambianța la doar o lungime de liderul Ligii 1.

Din păcate pentru gazde, nu a mai fost destul timp pentru egalare, însă impresia bună a rămas după acest meci. Un adversar pe măsură pentru ATVROM. 5-4, cu ATVROM spre titlu de campioană!

Articole similare

Close