ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

B & B a învins-o pe Sălaj Boys și a urcat pe podiumul Ligii I Sud după două etape disputate

B&B și Sălaj Boys au jucat derby-ul de miercuri seara de pe terenul de la Intrarea Vrabiei, unde s-au mai disputat alte două jocuri din cadrul etapei secunde a Ligii I Sud.

După o primă repriză echilibrată încheiată nedecis, scor 1-1, B&B, echipă nou-promovată în Liga I Sud, s-a desprins la reluare și s-a impus cu 4-1, acumulând astfel 6 puncte și urcând pe ultima treaptă a clasamentului Ligii I Sud, la egalitate de puncte cu Liverpool Team și FC Berceni, dar cu golaveraj inferior.

Barbu Leonard, cu o dublă, Vicenze Tomas și Nicolae Constantin au punctat pentru învingători, în timp ce Wincentovicz Bogdan a înscris pentru Sălaj Boys, care rămâne fără punct câștigat după două etape.

FC OSLM și Chipita Stars și-au împărțit cele două reprize pe terenul de la Intrarea Vrabiei. După ce FC OSLM a condus la pauză cu 2-1, băieții de la Chipita au izbutit să revină în partea secundă, iar partida s-a încheiat nedecis, scor 3-3.

OSLM acumulează astfel 4 puncte și ocupă locul 5 în clasament, în timp ce, cu doar un punct câștigat în două etape, Chipita Stars este pe poziția a noua.

În ultimul joc al serii din Liga I Sud, FC Juve s-a distrat în fața celor de la FC Colentina, de care a dispus cu un categoric 8-1, după ce la pauză a condus la scor de neprezentare.

Grație acestui succes, FC Juve face 3 puncte și ocupă locul 6 în ierarhie, având un meci în minus disputat față de celelalte formații.

De partea cealaltă, FC Colentina este „lanterna roșie” a clasamentului, fără punct câștigat în două etape și cu minus 11 la golaveraj.

Articole similare

Close