ArticoleLiga 1 Est

Liderul Athletic București a mai făcut o victimă în drumul spre titlul de campioană a Ligii I Est

Liderul Athletic București a făcut joi seara o nouă victimă în drumul către titlul de campioană a Ligii I Est.

Pe terenul din Giulești, Athletic București a primit replica celor de la Real Absolut, care au reușit o primă repriză admirabilă și au intrat în avantaj la cabine, scor 2-1.

Băieții de la Athletic București s-au regăsit după pauză, când le-au predat o veritabilă lecție de fotbal adversarilor, adjudecându-și repriza secundă cu 6-1 și impunându-se astfel cu 7-3, la capătul unui meci în care Simirianu Sorin a oferit o nouă reprezentație.

Atacantul lui Athletic București a marcat nu mai puțin de cinci dintre golurile echipei sale în acest joc, ajungând la 27 de reușite în actualul sezon al Ligii I Est. De altfel, Simirianu Sorin este al doilea golgheter al campionatului, la două lungimi distanță de liderul clasamentului.

Mijlocașul Olariu Alexandru a înscris celelalte goluri ale învingătorilor din această partidă, în timp ce reușitele prin care Real Absolut i-a dat ceva emoții liderului campionatului au purtat semnăturile lui Gheorghică Claudiu (2) și Băcanu Liviu.

În urma acestui rezultat, Athletic București acumulează 40 de puncte și conduce ierarhia Ligii I Sud, la 7 puncte de principala urmăritoare, cu patru etape rămase de jucat, în timp ce Real Absolut are tot 15 puncte și ocupă locul al șaselea al clasamentului.

Articole similare

Close