ArticoleLiga 1 Est

Primul pas greșit pentru liderul Athletic București: A smuls pe final un punct în partida cu Partizan București

Liderul Ligii I Est, Athletic București, a primit joi seară, pe terenul din Giulești, replica penultimei clasate înaintea duelului direct, Partizan București.

În ciuda liniilor de clasament ale celor două formații și a începutului bun de meci, Athletic București s-a relaxat pe final de partidă, iar Partizan București a profitat și, cu un minut înainte de ultimul fluier, conducea cu 5-4, liderul Ligii I Est reușind să smulgă un punct din această dispută în ultimele secunde.

Athletic București a deschis scorul în acest joc în minutul 8, când Iakab Daniel l-a învins pe portarul advers, însă Partizan nu a acuzat șocul primirii golului și a egalat după doar câteva secunde, prin Neagu Marius.

După alte două minute, Claudiu Militaru a readus-o pe Athletic în avantaj, pentru ca tot el să stabilească, cu cinci minute înainte de pauză, scorul primei reprize, 3-1.

La nouă minute de la reluare, Simirianu Sorin a înscris pentru 4-1, iar liderul Ligii I Est părea că se îndreaptă spre al 10-lea succes consecutiv în acest campionat.

Băieții de la Partizan nu au renunțat însă la luptă, iar în minutul 30 au redus din diferență prin același Neagu Marius, care, cu doar două minute înainte de final, a punctat pentru 4-3.

Minutul 39 a fost unul magic pentru Partizan, care a întors scorul, prin Preda Cătălin și Cociu Florea, și părea că îi va produce liderului Ligii I Est prima înfrângere a sezonului.

Athletic București s-a trezit din pumni în ultimele secunde ale meciului, când Claudiu Militaru a realizat hat-trick-ul și a marcat golul prin care a smuls pentru echipa sa un punct din această partidă.

În urma acestui rezultat, Athletic București acumulează 28 de puncte și rămâne în fruntea Ligii I Est, la doar un punct însă în fața lui Young Boys, în timp ce Partizan București se află pe locul 8 al clasamentului, cu 8 puncte acumulate.

Articole similare

Close