ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa LigiiLiga 1

Piatra Albă și Sălaj Boys și-au câștigat fără emoții meciurile din Cupa Ligii! Vezi toate rezultatele de miercuri

Miercuri seara, terenul de la Intrarea Vrabiei a găzduit partide din Liga I Sud și Grupele Cupei Ligii.

În ultimul meci al etapei a patra din Liga I Sud, Fair Play și Chipita Stars au fost protagonistele unei partide extrem de echilibrate, în care s-au marcat nu mai puțin de 9 goluri.

Fair Play a condus la pauză cu 3-2, iar în final s-a impus cu 5-4, grație dublelor semnate de Luiceanu Adrian și Gheorghe Ștefan și golului înscris de Gheorghe Mădălin.

De partea cealaltă, pentru învinși au marcat Vlad Daniel (3) și Ungureanu Albert.

În urma acestui rezultat, Fair Play acumulează 6 puncte și este pe poziția a șasea a Ligii I Sud, în timp ce Chipita Stars este pe locul 9, cu 4 puncte.

În Grupa A a Cupei Ligii, Sălaj Boys a învins-o la scor de tenis pe FC 48, 6-2, după ce la pauză a condus cu 3-0, datorită golurilor înscrise de Wincențovicz Robert (2), Hristache Viorel (2), Sinergeanu Cristian și Gheorghe Laurențiu.

În Grupa B a Cupei Ligii, Dortmund București a trecut cu 3-1 de Capitals, după ce a condus cu 2-1 la pauză. Costin C., cu o dublă, și Tudor Luis au înscris golurile care le-au adus băieților de la Dortmund cele trei puncte puse în joc.

În Grupa C din Cupa Ligii, PTM a învins-o cu 8-5 pe Diham Boys, după o primă repriză nebună, adjudecată cu scorul de 4-3.

Tot în Grupa C a Cupei Ligii, Piatra Albă a făcut instrucție cu Real Rapid București, de care a dispus cu 8-3, după ce a condus cu 3-1 la pauză, prin golurile marcate de Crețu Daniel (5), Dinică Dorin (2) și Iulian T.

Articole similare

Close