ArticoleLiga 2

Doborâți de „Lei”! Liderul Ligii a II-a, PSG Pantelimon, a suferit prima înfrângere, în fața celor de la Lamotești Lions

Liderul PSG Pantelimon și Lamotești Lions au deschis luni seară săptămâna de fotbal din Liga a II-a a Zonei Sud cu un duel extrem de strâns.

Cu 11 victorii în precedentele 11 partide jucate în acest campionat, PSG Pantelimon a făcut primul pas greșit și a trebuit să se recunoască învinsă de „Lei”, care s-au apărat excelent și s-au impus cu 2-0, după ce la pauză au condus cu 1-0.

Drăghici Adrian, în minutul 10, și Măricuță Adrian, în minutul 35, au înscris cele două goluri care i-au adus lui Lamotești Lions cele trei puncte puse în joc și i-au produs lui PSG Pantelimon prima înfrângere din această ediție a Ligii a II-a Sud.

În ciuda acestui insucces, PSG Pantelimon rămâne pe primul loc al clasamentului și continuă să lupte cu șanse reale pentru promovarea în Prima Ligă.

Băieții din Pantelimon au 33 de puncte, cu trei mai multe decât principala urmăritoare, Cluj Bruj, care are însă două jocuri în minus.

De partea cealaltă, grație acestui succes, Lamotești Lions acumulează 25 de puncte și ocupă locul 5 al ierarhiei Ligii a II-a Sud.

Articole similare

Close