Articole

Victorie fara probleme pentru Hooligans United, in meciul de Liga I cu Chipita Stars, scor 4-1!

Hooligans United, a intalnit aseara echipa Chipita Stars, intr-un meci din Liga I in care formatia Hooligans pornea favorita, echipa angrenata in lupta pentru titlul de campioana.

Nu au fost mari probleme in acest meci pentru Hooligans United, Manea Catalin deschide scorul in minutul 2, iar in minutul 5 scorul deja se face 2-0, la reusita lui Petrut Mattheus. Repriza se incheie cu golul lui Cristi Burlacu, golul de 3-0, intr-o repriza controlata de baietii de la Hooligans United, repriza in care pasele s-au legat fara probleme prea mari.

In actul secund, Hooligans United nu a fortat pe cat se putea, desi tot ei inscriu primii prin Balau George in minutul 33, golul de 4-0. In minutul 35, Marcel Adrian inscrie golul de onoare pentru Chipita Stars, prea putin insa pentru a scoate ceva din acest meci. Victorie cu 4-1 pentru Hooligans United, echipa ce se instaleaza pe locul 2 al Ligii I, in aceasta pauza competitionala data de sarbatorile de iarna, cu doua meciuri in minus fata de F.C. Bucuresti, meciuri pe care daca le castiga, devine liderul campionatului cu un punct in fata acestora.

Articole similare

Close