Articole

Lokomotiva Giulești obține cu Panthers Squad trei puncte uriașe, ce o scot din zona retrogradabilă

Lokomotiva Giulești a obținut miercuri seară, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, trei puncte vitale pentru ea în tentativa de a se salva de la retrogradare la finalul acestui sezon.

Giuleștenii s-au impus cu 4-1 (2-1 la pauză) în duelul cu o altă formație aflată în zona nisipurilor mișcătoare, Panthers Squad.

David Petrovici a deschis scorul pentru Lokomotiva în minutul 6, iar Croitoru Liviu a egalat după un sfert de oră de joc.

Giuleștenii au reacționat foarte bine după ce au fost egalați și au revenit la conducere la doar două minute distanță, grație reușitei semnate de Hassan.

Repriza secundă a început mai bine pentru „Pantere”, care au marcat la cinci minute de la reluare, prin același Croitoru Liviu, și au egalat pentru a doua oară.

Lokomotiva Giulești nu a acuzat nici de această dată șocul egalării, iar Hassan a făcut 3-2 în minutul 28.

Finalul a fost unul tensionat, în care Panthers Squad a forțat egalarea, dar cei care au punctat au fost tot giuleștenii, prin Galan Răzvan, care a stabilit scorul final cu cinci minute înainte de final.

În urma acestei victorii, Lokomotiva Giulești a urcat de pe locul 19 al clasamentului Ligii a II-a Seria 1 până pe poziția a 16-a, la două puncte în spatele adversarei de miercuri, care are însă un meci în plus disputat.

Articole similare

Close