ArticoleLiga 1 Est

Viitorul Otopeni obține primele puncte în Liga I Est, după o primă repriză cu 9 goluri în disputa cu Partizan București

Viitorul Otopeni și Partizan București s-au întâlnit joi seară, pe terenul din Giulești, în etapa a treia din Liga I a Zonei Est. Înainte duelului direct, cele două combatante se aflau în situații similare în clasament, niciuna din cele două nereușind să câștige vreun punct în primele două runde.

După ce a condus cu 4-1 în minutul 10 și cu 5-4 la pauză, Viitorul Otopeni a avut câștig de cauză în fața celor de la Partizan București și s-a impus cu 8-5, obținând astfel primele trei puncte din acest campionat.

Cristea Alexandru a fost vioara întâi a celor de la Viitorul Otopeni, reușind să marcheze de patru ori în poarta lui Partizan București. Celelalte patru goluri ale învingătorilor din această dispută au fost înscrise de Antonescu Dragoș (2), Stanciu Octavian și Cristea Vlad.

De partea cealaltă, golurile prin care Partizan București a contribuit din plin la show-ul din teren au fost marcate de Neagu Marius (2), Tudor Dumitru și Pârvan Marius.

În urma primei victorii din acest debut de sezon, Viitorul Otopeni acumulează 3 puncte și urcă până pe poziția a șaptea a clasamentului Ligii I Est, în timp ce Partizan București rămâne fără punct și este penultima în ierarhie.

Articole similare

Close