ArticoleCupa Ligii

Victorie la 8 goluri diferenta pentru FC Petrachioaia in Grupa A!

Ambele echipe sunt in Seria 2 din Liga a II a si debutau in Cupa Ligii Prieteniei. FC Petrachioaia venea dupa o infrangere la limita impotriva celor de la Old Boys in campionat iar acest lucru ii motiveaza sa arate ca a fost un accident. Adversara lor din acest meci, echipa FC Rezervele venea dupa o infrangere usturatoare in campionat cu scorul de 11-1 in fatza celor de la New Boys. Doua echipe noi in Liga Prieteniei, doua echipe ce nu se cunosteau pana la aceasta confruntare.

FC Rezervele se pare ca nu isi revin dupa esecul din campionat, acest lucru fiind taxat in minutul 3 de golul lui Parvu Valentin pentru FC Petrachioaia. Minutul 9 aduce un nou gol pentru echipa in avantaj si…..se pare ca acest gol strica moralul echipei adverse. Inca 3 goluri isi fac aparitia pana la pauza si scorul arata un 5-0 linistitor pentru echipa mai valoaroasa, FC Petrachioaia.

Pauza nu aduce nici o imbunatatire in jocul ”rezervelor” iar jocul se desfasoara in aceeasi nota ca in prima parte. Golurile din minutele 27 si 30 ale lui Tinculescu Viorel majoreaza avantajul la 7 goluri diferenta iar FC Petrachioaia nu lasa nimic la voia intamplarii. Bugeac Lucian marcheaza si el in minutul 33 iar reusitele se opresc la 9 goluri in acest meci pentru FC Petrachioaia. FC Rezervele marcheaza golul de onoare prin Banu Mihnea intr-un meci slab facut de echipa lui in Grupa A a Cupei Ligii.

Articole similare

Close