Articole

Fair Play merge cu emoții în optimile Cupei Ligii, după ce a pierdut returul cu Viitorul Voluntari

Fair Play s-a calificat vineri în sferturile de finală ale Cupei Ligii, în ciuda faptului că a pierdut cu scorul de 4-2 returul cu Viitorul Voluntari, disputat pe terenul din Agronomiei, cu începere de la 21:40.

Fair Play, locul 17 în Liga I, și Viitorul Voluntari, locul 14, s-au întâlnit după victoria cu 6-2 reușită în manșa tur de Fair Play, dar băieții din Voluntari au luptat pentru șansa lor și au pornit ca din tun în retur, astfel că în minutul 6 conduceau deja cu 2-0, grație golurilor marcate de Radu Cătălin și Costea Laurențiu.

Băieții de la Fair Play nu s-au pierdut însă cu firea și au redus din diferență după doar cinci minute, profitând de autogolul lui Radu Cătălin.

A fost 2-1 la pauză, iar șansele Viitorului Voluntari de a întoarce soarta calificării au fost spulberate definitiv în minutul 23, când Dinică Daniel a egalat la 2 pentru Fair Play.

Vasile Nicolae a reușit o „dublă” în minutele 35 și 36, iar Viitorul Voluntari a trecut din nou la conducere, însă nu a mai avut timp suficient pentru a forța revenirea, astfel că s-a terminat 4-2 pentru ilfoveni.

Cei care merg însă în sferturile Cupei Ligii sunt băieții de la Fair Play, cu scorul de 8-6 la general.

Articole similare

Close