ArticoleCupa Ligii

Gemenii golului au răpus-o pe Sălaj Boys și Liverpool Team II speră la calificarea în semifinalele Cupei Ligii

Liverpool Team II și Sălaj Boys s-au întâlnit luni seara, pe terenul din Ghencea, într-o partidă din cadrul Grupei B1 a Cupei Ligii.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scorul de 1-1, „micii Cormorani” au reușit o repriză secundă excelentă și s-au impus în final la scor de tenis, 6-3.

Dumitru Emil și Pană Mădălin, poate cei mai buni oameni ai sezonului, au făcut spectacol pentru Liverpool Team II în această partidă.

Cei doi „gemeni ai golului” de la LFC II au bătut-o singuri pe Sălaj Boys, marcând fiecare un hat-trick în poarta adversă.

De partea cealaltă, reușitele vârfului Costache Robert (2) și fundașului Pădureanu Aurel au fost insuficiente pentru ca băieții din Sălaj să obțină ceva din acest joc.

În urma acestui succes, Liverpool Team II acumulează 4 puncte după două meciuri și speră la calificarea în semifinalele Cupei Ligii. În ultimul meci al Grupei B1, băieții de la LFC II vor da piept fraților mai mari de la Liverpool Team, cele două formații urmând să-și dispute supremația grupei.

Sălaj Boys încheie Grupa B1 pe ultimul loc, fără punct câștigat în trei partide, și este eliminată din Cupa Ligii.

Articole similare

Close