ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Waiters București nu a avut emoții în duelul cu Alb Negru și se menține pe podiumul clasamentului

Liga a II-a Sud a programat miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, două partide din cadrul etapei a 11-a a sezonului.

Una dintre ele a fost duelul dintre Waiters București, formație aflată pe ultima treaptă a podiumului, și echipa mixtă Alb Negru, care nu obținuse decât o victorie până la acest moment al sezonului.

Dornici să rămână pe loc promovabil, cei de la Waiters București au controlat jocul cu Alb Negru de la primul până la ultimul fluier și s-au impus fără emoții, cu scorul de 8-2, după ce la pauză au condus cu un liniștitor 4-0.

Simion George a fost principalul pericol pentru poarta celor de la Alb Negru și a reușit un hat-trick pentru învingători, pentru care au mai punctat Dragomir Adrian, de două ori, Dragomir Viorel, Albu Florin și Florin Iordache.

De partea cealaltă, Cergan Linda a semnat o dublă pentru Alb Negru în repriza secundă, salvând onoarea echipei sale.

În urma acestui rezultat, Waiters București își menține poziția pe ultima treaptă a podiumului Ligii a II-a Sud, continuând să lupte pentru promovarea în primul eșalon al Zonei Sud, în vreme ce Alb Negru rămâne cu 3 puncte și ocupă locul 7 al ierarhiei.

 

Articole similare

Close