Articole

Recompensă uriașă pentru participantele din Cupa Ligii: Locuri la Superliga Prieteniei 2016 pentru două echipe din Liga a II-a Sud și una din jumătatea inferioară a Ligii I Sud

Cupa Ligii le oferă echipelor participante o recompensă uriașă în acest sezon, permițându-le a două formații din Liga a II-a Sud și unei echipe aflate în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii I Sud să se califice la Superliga Prieteniei 2016.

Detalii referitoare la Superliga București 2016

La Superligă participă primele trei echipe din Liga I Sud și Liga I Est, primele trei echipe din Cupa Ligii Prieteniei și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Câștigătoarea participă la European Friendship League și va obține un premiu în bani în valoare de 1.500 de euro.

Cupa Ligii, cel mai scurt drum spre Superligă

Actuala ediție a Cupei Ligii a ajuns la faza semifinalelor, în careul de ași al competiției fiind calificate patru formații din Liga I Sud, Bizz Brasil, Liverpool Team, FC Berceni și AC Militari.

Cum Bizz Brasil, Liverpool Team, FC Berceni au încheiat campionatul pe podium, au asigurată participarea la Superliga Prieteniei 2016 de pe locurile aferente Ligii I Sud, astfel că de cele trei locuri de Superligă rezervate Cupei Ligii vor beneficia următoarele trei echipe din această competiție, adică exact cele trei formații care au încheiat grupele superioare pe locurile secunde: AC Militari, Liverpool Team II și PSG Pantelimon.

AC Militari a încheiat Liga I Sud pe poziția a 12-a a clasamentului și s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii din poziția de cel mai bun loc secund al grupelor superioare, în timp ce PSG Pantelimon și Liverpool Team II au obținut la finalul acestui campionat promovarea din Liga a II-a Sud în Liga I Sud.

Fără îndoială însă, apogeul din acest sezon al acestor trei echipe va fi participarea la Superliga Prieteniei 2016, unde, grație participării în Cupa Ligii, vor avea șansă să-și măsoare forțele cu cele mai bune echipe ale țării din Liga Prieteniei.

Articole similare

Close