ArticoleLiga 1

Cinci dueluri de cinci stele se joacă miercuri în Liga I! Vezi programul complet al zilei

Etapa a treia din Liga I continuă miercuri seară cu cinci dueluri de cinci stele, care se vor disputa pe arena de la Antilopa și care se anunță extrem de antrenante și de intense.

În primul meci al serii, programat cu începere de la ora 20:00, se vor întâlni două formații aflate în situații complet diferite după primele două etape. FC Devils, echipă nou-promovată, dar cu șase puncte după două partide, va da piept lui Dream Team, trupă cu experiență în Liga I, dar care nu a reușit să obțină vreun punct în primele două jocuri.

Urmează, de la 20:50, un meci care se anunță extrem de disputat, între deținătoarea Cupei, Liverpool Team, echipă cu maximum de puncte după două etape, și Brotac Medical, formație ce a înregistrat o victorie în prima etapă, dar a pierdut disputa din runda trecută.

De la ora 21:40, Ambianța București, locul 17, va da piept băieților de la Sălaj Boys, clasați pe poziția a treia, cu șase puncte strânse în primele două etape.

De la ora 22:30, se vor duela două vecine din prima jumătate a clasamentului, cu câte o victorie și un eșec înregistrate până acum: Whiteland (locul 8) vs AC Militari (locul 7).

Ultimul duel al serii este programat de la ora 23:20, iar în teren se vor afla două formații clasate la mijlocul ierarhiei, cu câte trei puncte: VHM (locul 10) vs Metalplast (locul 11).

Articole similare

Close