Articole

Dream Team face un pas uriaș pentru salvarea de la retrogradare

Dream Team și FC Dr (Good Team) s-au întâlnit, miercuri, de la ora 20:50, pe una dintre cele două arene de la Plazza, într-un duel de Liga I plin de suspans și de goluri.

Ocupanta poziției a noua, cu 25 de puncte în 12 meciuri, FC Dr (Good Team) pornea ca favorită în disputa cu ocupanta locului 15, cu 12 puncte acumulate în 14 partide disputate, Dream Team, echipă care începea să simtă tot mai puternic emoțiile zonei retrogradabile.

Însă calculele hârtiei au fost răsturnate de jocul din teren, unde băieții de la Dream Team au început mai motivați și au deschis scorul în minutul 2, prin Azamfirei Mihai, pentru ca în minutul 6 Popescu Alex să facă 2-0.

Meiuș Vlad a redus din diferență după doar un minut, însă Iftimie, Drăgan și Băjescu au făcut 5-2 până la pauză, seria lor fiind întreruptă de același Mieuș Vlad, care a înscris pentru 4-2 în minutul 17.

FC Dr (Good Team) s-a apropiat la 5-3 la reluare, dar Băjescu și Iftimie (2) au recidivat în partea secundă, „dubla” lui Botea de pe final nefăcând decât să reducă din diferență, astfel că Dream Team s-a impus cu 8-5 și a luat o uriașă gură de oxigen în tentativa de a se menține și sezonul următor pe prima scenă a Ligii Prieteniei.

Articole similare

Articol

Close
Close