Articole

Ce revanșă are de luat managerul lui Liverpool la Supercupa cu Berceni – Interviu

Coman Andrei, managerul celor de la Liverpool Team, a vorbit despre Supercupa pe care „Cormoranii” o vor disputa joi, de la ora 22:00, pe Arena de la Intrarea Vrabiei, în compania campioanei FC Berceni.

În ciuda faptului că Liverpool Team a câștigat săptămâna trecută finala Cupei tocmai în fața celor de la Berceni, scor 3-1, managerul „Cormoranilor” susține că are de luat o revanșă în partida de joi.

Vezi și: Alt film, aceiași actori! Noul sezon începe cum s-a terminat precedentul: Liverpool și Berceni își dispută Supercupa Ligii Prieteniei

Liga Prieteniei: După un prim sezon excelent în Liga Prieteniei, deschideți următorul campionat cu meciul de Supercupă. Cu ce gânduri mergeți la partida cu Berceni? Ce așteptări aveți de la acest meci?

Coman Andrei: În primul rând, vreau să mulțumesc echipei pentru sezonul bun, pentru îndeplinirea obiectivului și pentru bonusul reprezentat de câștigarea Cupei Ligii. Țin să-i felicit pe băieții de la FC Berceni, o echipă foarte bună și un grup frumos. Suntem prieteni, iar duelurile dintre noi sunt spumoase datorită valorii loturilor și prieteniei care ne leagă în afara terenului! În Supercupă, eu unul, am de luat o revanșă față de băieții mei cu care am plecat la drum și care pe final au jucat mai puțin! Este finala lor, pentru că datorită lor am ajuns aici, așa că vreau să-i văd concentrați și pregătiți 101%.

Liga Prieteniei: E primul meci din acest sezon. Cum va arăta Liverpool comparativ cu campionatul trecut? Ați făcut schimbări în lot? Au plecat jucatori, au venit băieți noi?

Coman Andrei: Schimbări majore nu vom face, poate una-două modificări.

Liga Prieteniei: Campionatul trecut ați reușit promovarea în Liga I și ați câștigat Cupa Ligii. Ce vă propuneți pentru sezonul acesta?

Coman Andrei: Ca obiectiv, nu vă așteptați la ceva măreț. Cred că ocuparea locurilor 1-5 la finalul primului nostru sezon în Liga I este un obiectiv mai mult decât suficient. Să nu uitam ca aici este Liga Prieteniei și, pe lângă fotbal, noi venim la mișcare. Cel mai mult contează grupul. Atât timp cât grupul este bine, obiectivele sunt atinse. Urez succes tuturor echipelor și aștept un sezon plin de fotbal spectacol!

Articole similare

Close