Articole

Victorie vitală pentru Panthers Squad, într-un duel de șase puncte cu o contracandidată la salvarea de la retrogradare

Arena de la Plazza a fost, marți seară, gazda unei dispute între două echipe aflate în situații critice în Liga a II-a Seria 1: Panthers Squad, locul 19, cu 7 puncte în 12 partide, și New Boys, locul 18, cu 9 puncte acumulate în 12 meciuri jucate.

Băieții de la Panthers Squad au avut câștig de cauză, impunându-se cu 8-4 și obținând trei puncte care s-ar putea dovedi decisive în tentativa lor de a se menține și sezonul următor în eșalonul secund.

Panterele au plecat ca din tun în meciul cu New Boys și au deschis scorul în primul minut, prin Drulă Cătălin, care avea să reușească hat-trick-ul până la final.

Și a doua jumătate a primei părți le-a aparținut tot celor de la Panthers Squad, care între minutele 11 și 17 au marcat nu mai puțin de patru goluri, prin Cătălin Drulă, Alexandru Vlad, Marius Luchian și Radu Gabriel. Prima repriză nu s-a terminat însă cu scorul de 5-0, pentru că Vasilescu Alexandru a înscris pentru New Boys cu un minut înainte de pauză.

Același Vasilescu Alexandru a făcut 5-2 la două minute de la reluare, dar Radu Gabriel a restabilit diferența de patru goluri în minutul 24.

Vasilescu Alexandru a reușit hat-trick-ul în minutul 26, iar Stănescu Cristian a marcat golul patru al celor de la New Boys la jumătatea reprizei secunde.

Ultimul cuvânt le-a aparținut însă tot băieților de la Panthers, care au făcut 8-4 prin golurile lui Vlad și Drulă din minutele 31 și 34.

În urma acestui rezultat, Panthers Squad urcă pe 17, cu 10 puncte, în timp ce New Boys rămâne pe 19, cu 9 puncte, ambele formații având în continuare de tras pentru evitarea retrogradării.

Articole similare

Close