ArticoleLiga 2

Înțepați de Scorpioni! Băieții de la Atletico Berceni 2015 s-au recunoscut învinși după o partidă spectaculoasă

Scorpionii și Atletico Berceni 2015 au încheiat vineri seară, pe terenul din Dristor, etapa a șaptea din Liga a II-a Seria I a Zonei Sud.

La capătul unui meci extrem de spectaculos, Scorpionii și-au răpus adversarii și s-au impus cu scorul de 8-5, după ce au intrat la cabine cu avantaj minim, 3-2.

Nicolae Marian a fost principalul pericol la poarta celor de la Atletico Berceni 2015, izbutind să-l învingă de patru ori pe goal-keeperul advers.

Celelalte reușite ale învingătorilor din această partidă au fost semnate de Bucur Alexandru (2), Muti Roua Aurel și Valerică Paul.

Băieții de la Atletico Berceni 2015 au încercat să țină piept adversarilor și au contribuit din plin la spectacolul din teren, marcând cinci goluri în poarta adversă, prin dublele lui Ghețaru Adrian și Vlăduianu Andrei și reușita lui Dovecioaiei Florin.

În urma acestei victorii cu 8-5, Scorpionii acumulează 8 puncte și ocupă locul 7 în ierarhia Ligii a II-a Seria 1, în timp ce Atletico Berceni este pe 12, cu doar 3 puncte câștigate în 7 etape.

Articole similare

Close