Articole

Derby-uri incendiare se joacă miercuri în Liga Prieteniei! Vezi programul complet al zilei

Ziua de miercuri vine cu noi dueluri de foc în Liga Prieteniei, atât în cele trei ligi ale campionatului, cât și în Cupa Ligii. Partidele se vor disputa pe unul din terenurile de la Plazza și pe arena de pe Intrarea Vrabiei.

De la ora 20:00, pe terenul de la Vrabiei, Crazy Boys și FC Afrin caută să câștige primele lor puncte în Liga a III-a Seria 3, în etapa cu numărul 4. De la aceeași oră, la Plazza, locul 5 din Liga a II-a Seria 2, Metalplast, va întâlni ocupanta poziției a 12-a a clasamentului, Fortuna Team.

Urmează, la Vrabiei, de la 20:50, un duel din partea inferioară a Ligii a II-a Seria 2, între două vecine de clasament, FC Nemo, locul 13, și FC Giganții, locul 14. Concomitent, pe arena de la Plazza, va avea loc un duel din Prima Ligă, între o formație aflată pe loc retrogradabil, Royal Eagles, și Real București, echipă aflată pe locul 9.

De la 21:40 sunt programate alte două dispute din Liga 1: la Vrabiei, Viitorul (locul 14) și Shark Racing (locul 12) vor lupta pentru cele trei puncte care le-ar putea propulsa către jumătatea superioară a clasamentului, în timp ce, la Plazza, ocupanta locului 3, FC Berceni, va încerca să o învingă pe FC Unirea, locul 7, pentru a urca pe locul secund, la un punct în spatele liderului.

De la 22:30, terenul de la Vrabiei va găzdui o întâlnire din Liga a II-a Seria 2, între vecinele din mijlocul clasamentului LST Răcari, locul 10, și Inter Bragadiru, locul 11. Simultan, la Plazza se vor duela, în Liga a II-a Seria 1, ocupanta ultimei trepte a podiumului, Whiteland, și FC Arabs, formația aflată pe poziția a noua în ierarhie.

Ultimele două meciuri ale serii, programate de la 23:20, sunt două veritabile derby-uri. Pe terenul de la Plazza se decide liderul Ligii a II-a Seria 2: ocupanta primului loc, Liverpool Team, primește replica echipei de pe poziția secundă, Progresul 1944 Spartac. Pe arena de la Intrarea Vrabiei, în returul din optimile Cupei Ligii, se întâlnesc două formații de top din Liga 1: liderul FC București și echipa de pe locul 4, FC Hooligans. Prima manșă a optimilor a fost întreruptă în minutul 30, la scorul de 7-0 pentru FC Hooligans, urmând să fie reluată ulterior.

Articole similare

Close