ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: FC Văscăuți se impune la limită în derby-ul cu Partizan București și rămâne în plasa liderului

FC Văscăuți și Partizan București s-au întâlnit marți seara în cel mai așteptat meci al etapei a noua din cadrul Ligii I Est.

Înaintea duelului direct, FC Văscăuți era a doua în clasament, cu 22 de puncte, în vreme ce Partizan București ocupa poziția a cincea, cu 15 puncte câștigate în primele 8 runde disputate, astfel că ambele formații aveau nevoie de cele 3 puncte puse în joc pentru a-și crește șansele de a încheia sezonul pe unul din locurile de pe podium.

Situația mai bună din clasament a băieților de la FC Văscăuți s-a reflectat și în teren, unde aceștia au reușit să se impună la limită, scor 3-2, după ce la pauză au condus cu 2-1.

Munteanu Gabriel și Babageanu Mihai au punctat în prima repriză pentru FC Văscăuți, în vreme ce Nicola Alexandru a marcat în minutul 13 pentru Partizan București.

Cei de la Partizan au forțat revenirea în partea secundă, însă FC Văscăuți a reușit să-și păstreze avantajul fragil obținut în actul inaugural.

Matei Bogdan, de la învingători, și Tudor Luis, de la pierzători, au înscris în repriza a doua și au stabilit scorul final la 3-2 în favoarea celor de la FC Văscăuți, care, grație acestui succes, acumulează 25 de puncte și, aflați la două puncte în spatele liderului Piatra Albă, se mențin în cursa pentru titlul de campioană a Ligii I Est.

De partea cealaltă, Partizan București pierde teren în cursa pentru locurile de pe podium și, cu 15 puncte, cade pe poziția a șasea a ierarhiei.

Articole similare

Close