Articole

GS Royals debuteaza cu un scor de zile mari, 12-1 in duelul cu Blackbirds din Liga III Seria 2!

In Liga III Seria 2 am avut aseara debutul celor de la Blackbirds in duelul cu o alta debutanta la Liga Prieteniei, GS Royals.

GS Royals deschide scorul repede, in prima repriza, in minutul 2 prin reusita semnata Gagiu Cristian. In minutul 12, echipa in avantaj se vede egalata pe tabela prin golul lui Bercaria Gabriel din minutul 12. Pana la pauza GS Royals insista mai mult pe faza ofensiva si acest lucru este rasplatit in minutul 19, atunci cand Constantin Niki reuseste sa marcheze golul de 2-1.

Scor strans la pauza, putine goluri, nimic nu avea sa prevesteasca ce avea sa se intample in actul secund. Probabil si pe fondul unei caderi fizice a celor de la Blackbirds sau poate o cadere din punct de vedere mental dupa golul de 2-1 exact inainte de pauza, cei de la GS Royals se distreaza cu adversarii lor din acest duel. Gagiu Cristian deschide balul in minutul 23, 3-1 pentru Royals. Horsovschi Alexandru majoreaza avantajul pe tabela in minutul 28, 4-1. In minutul 30, Parvu Sabin face 5-1 si golurile nu se opresc aici. Minutul si golul, Gagiu Cristian face hattrick-ul in minutul 31 si GS Royals se distreaza pe teren, scor 6-1. Minutele 14, 15, 16 aduc incredibil 3 noi goluri, semnate Horshovschi Alexandru, Gagiu Cristian respectiv Parvu Sabin, 9-1 pentru GS Royals. In minutul 17 Parvu Sabin realizeaza si el hattrick-ul iar acelasi lucru este facut si de Horsovschi Alexandru in minutul 20, imediat dupa golul lui Burcea Danut din minutul 18. Scorul final arata un halucinant 12-1 pentru GS Royals si nu se putea un debut mai bun pentru ei la Liga Prieteniei.

Articole similare

Close