Articole

F.C. Berceni trece de dubla mansa cu West Boys din Cupa Ligii, scor 7-3 aseara, 11-6 la general!

Dupa ce turul din Cupa Ligii al celor de la West Boys in fata echipei de Liga I, F.C. Berceni, le dadea sperante pentru mansa retur, infrangerea fiind una la limita, scor 3-4, aseara aceste sperante au fost spulberate, baietii din Berceni invingand destul de lejer.

Scorul este deschis de F.C. Berceni, in minutul 13 prin Cristian, iar in minutul 19 a fost 2-0 la reusita lui Ilie Romulus. Inainte de fluierul pauzei, ambele echipe marcheaza cate un gol, West Boys prin Lita Cristian, respectiv F.C. Berceni prin Ilie Romulus, jucator ajuns la doua reusite in acest meci. Scor la pauza F.C. Berceni 3 – West Boys 1.

In minutele 26, 27 si 28 din actul secund, F.C. Berceni inscrie de 3 ori, prin Ilie Romulus si Cristian, hattrick pentru fiecare din acesti doi jucatori, o evolutie excelenta pentru ei. La 6-1, West Boys incearca sa mai reduca din diferenta si reuseste acest lucru in minutul 31 la golul lui Moraru Daniel. Joita Mircea face 6-3 in minutul 33, distanta insa fiind prea mare pentru minutele ramase de joc, mai ales ca F.C. Berceni mai inscrie un gol prin Ilie Romulus, minutul 37.

Scor final 7-3 pentru F.C. Berceni, 11-6 la general si baietii de Liga I merg mai departe in Cupa Ligii.

 

Articole similare

Close