Articole

Pragmatism total! VHM trece în stil italian de FC Rezervele și rămâne favorită la promovarea în Liga I

Pragmatism și eficiență maximă! Acestea par să fie principiile după care VHM se ghidează în finalul sezonului din Liga a II-a Seria 1, cel puțin dacă ne luăm după ultima partidă, disputată în fața celor de la FC Rezervele și câștigată cu 2-0.

Una dintre echipele cu șanse reale de promovare în Primul Eșalon, VHM, a întâlnit-o luni seară, pe arena de la Plazza, pe FC Rezervele, formație aflată pe poziția a 11-a a clasamentului și scăpată de griji pe final de sezon.

VHM a arătat ca o echipă din Serie A și a forțat exact atât cât a avut nevoie, reușind să-și adjudece fiecare repriză cu 1-0 și să se impună cu un 2-0 suficient pentru a-și adjudeca cele trei puncte extrem de importante puse în joc.

Pitu Marius a fost omul meciului pentru VHM, izbutind să înscrie ambele goluri ale formației sale, în minutele 3 și 28, dar și apărarea merită felicitată după acest meci.

În urma acestui rezultat, VHM urcă pe locul 2 în Liga a II-a Seria 1, cu 41 de puncte, la patru lungimi în spatele liderului Diamond Star, care are însă două etape mai mult jucate.

Articole similare

Close