Articole

După 6-6 în tur, Pădurarii câștigă returul cu BKO și se califică în sferturile Cupei Ligii

Formația Pădurarii s-a calificat joi în sferturile de finală ale Cupei Ligii, la capătul unei duble manșe extrem de spectaculoase disputate în compania celor de la BKO Team. După 6-6 în tur, Pădurarii s-au impus cu 4-2 în retur și astfel și-au asigurat biletele printre cele mai bune opt echipe ale Cupei Ligii.

Vecine de clasament în Liga I, Pădurarii (locul 11) și BKO (locul 10) veneau după un 6-6 în tur ce le oferea în manșa secundă șanse egale la accederea în sferturi.

Pădurarii au fost cei care și-au adjudecat ambele reprize cu același scor, 2-1, iar la final BKO a trebuit să se recunoască înfrântă și să părăsească competiția.

Primul sfert de oră al partidei din Agronomie a fost unul închis, în care nu s-a marcat, modificarea tabelei survenind abia în minutul 15, când Mădălin Dragnea a deschis scorul pentru Pădurarii.

Finalul de repriză a fost mult mai antrenant: Paul Cotoi a egalat pentru BKO cu un minut înainte de pauză, însă Pădurarii au intrat cu avantaj la cabine, grație reușitei semnate de Agoroae Marius în ultimul minut al reprizei.

Scenariul s-a repetat și în partea secundă, când Pădurarii au marcat primii, prin același Dragnea Mădălin, în minutul 24, pentru ca Sârbu Mihai să reducă din diferență la jumătatea reprizei, în minutul 31.

Pe final de partidă băieții de la BKO au alergat după egalare, dar cei care au izbutit să înscrie au fost tot Pădurarii. Agoroae Marius a reușit și el „dubla”, în minutul 35, iar Pădurarii s-au impus cu 4-2.

Astfel, cu scorul general de 10-8, Pădurarii se califică în sferturile de finală ale Cupei Ligii.

Articole similare

Close