Articole

Lectie de fotbal predata in repriza secunda de Whiteland celor de la Lokomotiva Giulesti intr-un meci de Liga II Seria 1, scor 10-3!

Baietii de la Lokomotiva Giulesti aveau un meci extrem de dificil impotriva liderului Seriei 1, Whiteland. Dificil din multe puncte de vedere, unul dintre principalele argumente fiind faptul ca liderul nu a pierdut nici un meci pana in momentul acesta. Un alt argument in favoarea celor de la Whiteland consta in apararea lor, cea mai buna a seriei la egalitate cu apararea celor de la VHM, doar 17 goluri primite in 9 partide, +36 la golaveraj pentru ei. Lokomotiva Giulesti se afla pe locul 15 in acest moment cu 2 victorii si 4 infrangeri din cele 6 meciuri disputate pana acum la Liga Prieteniei.

Scorul este deschis in minutul 6 de fundasul echipei Whiteland, Ghita Mirel. Draghici Robert inscrie golul egalizator pentru Lokomotiva Giulesti in minutul 8, iar un minut mai tarziu baietii din Giulesti intra in avantaj prin golul lui Precup Razvan. Whiteland egaleaza imediat, la doar un minut distanta, minutul 10 prin reusita lui Catargiu Mircea iar in minutul 12 Ghita Mirel face dubla si isi duce echipa la scorul de 3-2 pe tabela de marcaj. In minutul 14, acelasi jucator realizeaza hattrick-ul si Whiteland avea 4-2 in acel moment. Scorul pauzei avea sa fie stabilit de golul lui Draghici Robert de la Lokomotiva Giulesti, 4-3 pentru Whiteland intr-o repriza de spectacol si faze ofensive de ambele parti.

A doua repriza insa, doar o echipa a iesit de la cabine, echipa Whiteland. Acestia inscriu 6 goluri in actul secund fara sa primeasca nici macar un gol. Prima data acestia puncteaza prin Ghita Mirel, in minutul 23, marcator al unui hattrick in acest meci. In minutul 26, Popescu Dragos face 6-3 iar acesta este urmat de Neagu Ionut, jucator ce marcheaza golul de 7-3. Minutul si golul, din minutul 35 pana in minutul 37 se face 10-3 prin reusitele lui Catargiu Mircea, Alexandru Valentin respectiv Mazilu Razvan. O lectie de fotbal predata de Whiteland in a doua repriza, celor de la Lokomotiva Giulesti. Victorie prin care acestia raman liderii Ligii a II a Seria 1, sanse mari la promovarea in Liga I pentru ei, avand in vedere jocul prestat.

Articole similare

Close