ArticoleCupa Ligii

Campioana FC Berceni le-a predat o lecție de fotbal Martalogilor Activi în Grupa C1 din Cupa Ligii

Campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei și finalista din sezonul trecut al Cupei, FC Berceni, a deschis vineri seara Grupa C1 din cadrul Cupei Ligii.

Pe terenul din Ghencea, FC Berceni s-a răzbunat cu vârf și îndesat pentru eșecul suferit în campionat în fața Martalogilor Activi, pe care i-a spulberat în acest joc.

După ce a condus cu 2-0 la pauză, FC Berceni s-a impus în final cu un 5-0 sec, ce o propulsează în fruntea Grupei C1 și în postura de principala favorită la calificarea în semifinalele competiției.

Rusu Adrian, cu o dublă, Romulus Ilie, Boisan Marian și Nechita Alexandru s-au distrat cu defensiva adversă și au punctat pentru campioana în exercițiu a Ligii Prieteniei în această partidă.

De partea cealaltă, Martalogii Activi au fost incapabili să repete prestația din campionat și să le dea o replică pe măsură băieților de la FC Berceni.

Pe lângă FC Berceni și Martalogii Activi, din Grupa C1 a Cupei Ligii mai fac parte PSG Pantelimon, din Liga a II-a Sud, și Old Boys, din Liga I Est.

Articole similare

Close