Articole

Joi aflăm cine merge în semifinalele Cupei, dintre Liverpool și Hooligans! Vezi programul tuturor partidelor

Ziua de joi vine cu șase dueluri extrem de tari în Liga Prieteniei, capul de afiș reprezentându-l returul dintre Hooligans și Liverpool Team din sferturile de finală ale Cupei Ligii.

Toate cele șase partide se vor desfășura pe terenul de la Plazza, iar balul va fi deschis, de la ora 19:00, de un duel din Liga a II-a Seria 1, în care ocupanta poziției a treia, Whiteland, pornește din postura de favorită certă în fața echipei de pe locul 17, FC Sportul, amenințată serios de ipoteza retrogradării.

De la ora 20:00 se va juca un alt meci din Liga a II-a Seria 1 între o formație din partea superioară a ierarhiei și una care riscă să retrogradeze la finalul sezonului: AC Militari (locul 5) vs New Boys (locul 18).

Urmează două dueluri din Liga I. Mai întâi, de la 20:50, campioana en-titre Bizz Brasil are nevoie de victorie în meciul cu Royal Eagles pentru a se menține în lupta în patru care se dă pe final de sezon pentru cucerirea titlului.

De la 21:40, se întâlnesc două echipe din prima jumătate a clasamentului care nu mai au însă emoții pe acest final de sezon: Unirea (locul 9) vs BKO Team (locul 7).

La ora 22:30 este programat să se joace cel mai așteptat duel al serii, între liderul Ligii I, Hooligans, și cel al Ligii a II-a Seria 2, Liverpool Team. „Cormoranii” au câștigat cu 3-2 turul sfertului de finală, astfel că vor încerca să-și apere acest avantaj minim, în timp ce Hooligans va căuta să întoarcă rezultatul din prima manșă. Rămâne de văzut cine va avea câștig de cauză și se va califica în semifinalele Cupei Ligii.

Seara de fotbal va fi încheiată de un alt duel din sferturile Cupei Ligii, turul dintre Fair Play și FC Berceni, care se va juca de la ora 23:20.

 

Articole similare

Close