ArticoleLiga 1 Est

Old Boys a făcut instrucție cu Răzbionicii și visurile privind Superliga încep să devină realitate

Old Boys, ultima echipă înscrisă în Liga I Est, își continuă turul de forță în urma căruia speră să se califice la Superliga Prieteniei 2016.

Joi seara, pe terenul din Giulești, Old Boys a primit replica celor de la Răzbionicii, formație care, de asemenea, a arătat o creștere de formă în ultima perioadă.

Însă, în ciuda revenirii de formă arătate în ultimele jocuri, Răzbionicii nu au putut face față furiei numite Old Boys.

Astfel, după o primă repriză echilibrată, adjudecată la limită, cu 2-1, Old Boys a revenit de la cabine extrem de montată și a făcut o parte secundă de senzație, pe care a câștigat-o cu 7-1, pentru o victorie cu 9-2 ce îi aduce trei puncte mari în lupta pentru podiumul Ligii I Est.

Patru jucători și-au trecut numele pe lista de marcatori a învingătorilor: Constantinescu Costin, cu un hat-trick, alături de Amarioarei Mihai, Firanța Mihai și Tudor Luis, toți cu câte o dublă.

De partea cealaltă, Adam Adrian și Răzvan Cornita au înscris câte un gol pe repriză pentru Răzbionici, care și-au mai spălat din imaginea lăsată în această partidă prin cele două reușite.

În urma acestui rezultat, Old Boys acumulează 27 de puncte și se află în acest moment pe poziția a treia a clasamentului Ligii I Est, în timp ce Răzbionicii rămân cu 9 puncte și ocupă locul 8 al ierarhiei.

Articole similare

Close