ArticoleCupa Ligii

Zi uriașă în Liga Prieteniei! Vineri se joacă manșa tur a semifinalelor din Cupa Ligii

Ziua de vineri se anunță una extrem de importantă în Liga Prieteniei!

Vineri, pe terenul din Ghencea, se va juca turul semifinalelor din Cupa Ligii 2016, astfel că avem garantată o nouă seară de fotbal spectacol de cel mai înalt nivel.

Prima semifinală a Cupei Ligii se va juca de la ora 20:00 și va reprezenta reeditarea derby-ului pentru titlul de campioană a Ligii Prieteniei, Liverpool Team vs Bizz Brasil.

Urmează, de la ora 20:50, a doua semifinală a Cupei Ligii, în care protagoniste vor fi FC Berceni și AC Militari.

Cine sunt formațiile din careul de ași al Cupei Ligii

Bizz Brasil s-a încoronat în acest sezon pentru a treia oară regină a Ligii Prieteniei, după ce a învins-o în finala campionatului tocmai pe Liverpool Team, cu 3-2, și a încheiat Liga I Sud cu 17 victorii din tot atâtea partide disputate.

Liverpool Team a promovat sezonul trecut din Liga a II-a, este deținătoarea Cupei Ligii și a încheiat campionatul pe locul secund al ierarhiei, cu 16 victorii și un eșec, cel suferit în fața lui Bizz Brasil.

FC Berceni a reușit ediția trecută un sezon foarte bun, în care a ieșit campioană a Ligii Prieteniei și a jucat finala Cupei, pentru ca în deschiderea actualului campionat să-și adjudece Supercupa Ligii Prieteniei.

În această ediție a Ligii I Sud, băieții de la FC Berceni nu au reușit să repete întocmai prestațiile din sezonul trecut și au încheiat campionatul pe ultima treaptă a podiumului, însă, chiar și în aceste condiții, sunt favoriți la calificarea în ultimul act al Cupei Ligii.

În fine, out-siderul semifinalelor Cupei Ligii este AC Militari, echipă care a acces în careul de ași al competiției din postura de cel mai bun loc 2 al grupelor superioare.

AC Militari a încheiat actualul sezon al Ligii I Sud pe locul 12 în clasament, dar, în ciuda acestui aspect, speră să dea lovitura în Cupa Ligii și să se califice în ultimul act al competiției.

Articole similare

Close