ArticoleLiga 2 Est

Hooligans a revenit în forță în Liga Prieteniei și a învins-o la scor pe Olimpique Otopeni la debutul în Liga a II-a Est

Hooligans, echipă cu state vechi în Liga Prieteniei, a debutat cu dreptul în Liga a II-a a Zonei Est.

Pe terenul din Ghencea, Hooligans a primit miercuri seara replica băieților de la Olimpique Otopeni, care nu au fost capabili să țină piept adversarilor și au trebuit să se recunoască învinși.

Astfel, după ce au condus cu 3-1 la pauză, băieții de la Hooligans s-au impus la scor de tenis, 6-1, grație în principal prestației excelente reușite de Alexe Andrei, autor al unui hat-trick.

Marius Constantin, Drăgan Sorin și Vasile Răzvan au mai înscris pentru Hooligans la revenirea în Liga Prieteniei, în timp ce golul de onoare al celor de la Olimpique Otopeni a fost marcat în actul inaugural de către decarul Antonescu Dragoș.

În urma acestui rezultat, Hooligans acumulează primele trei puncte în Liga a II-a a Zonei Est și este propulsată direct pe locul secund al clasamentului, în timp ce Olimpique Otopeni rămâne cu trei puncte câștigate în tot atâtea etape jucate și cade pe ultima treaptă a podiumului.

Oportunitate pentru echipe

Indiferent de rezultatele înregistrate și de locurile ocupate în clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa, între 11 și 14 august, la Albena, Bulgaria, la Friendship Open Tournament.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.
Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close