ArticoleLiga 1

Vincente Toma o menține pe Liverpool în fotoliul de lider al Ligii I! „Cormoranii” au trecut cu bine de testul numit VHM

Liverpool Team a mai bifat marți seară o victorie în campionat, de data aceasta în fața celor de la VHM, și se menține în fotoliul de lider al Ligii I din Zona Sud.

„Cormoranii” nu au avut însă o misiune deloc facilă pe terenul din Dristor și au tras serios pentru cele trei puncte puse în joc, pe care și le-au asigurat după ce au câștigat ambele reprize în mod identic, cu 2-1, scor final 4-2.

Optarul Vincente Toma a fost omul meciului pentru Liverpool Team, reușind să înscrie trei din cele patru goluri ale „Cormoranilor”. Pe lângă acesta, pe lista marcatorilor lui Liverpool Team și-a mai trecut numele și Mihai Alexandru.

De partea cealaltă, golurile băieților de la VHM au fost înscrise de Capră Costinel și Stoica Răzvan, însă, la final, s-a dovedit că reușitele acestora nu vor conta decât pentru golaverajul echipei.

În urma acestui al șaselea succes consecutiv obținut în tot atâtea etape de campionat, Liverpool Team conduce clasamentul Ligii I, cu 18 puncte, în timp ce VHM este pe poziția a zecea, cu o zestre de 7 puncte.

Articole similare

Close